Verzenden & retourneren

Verzending

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze de volgende werkdag verwerkt door StuntZolder. De pakketjes worden op werkdagen verzonden via PostNL of DHL en de levertijd is gemiddeld 2-3 werkdagen. De status van je bestelling kun je altijd opvragen via onze klantenservice. Rondom nationale feestdagen  is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gebruikelijk.

Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland kost EUR 7,95. Als het pakket naar een adres in Belgie gestuurd moet worden dan kost dit EUR 12,95.


Ruilen & retourneren

Heb je je bestelling ontvangen en ben je niet tevreden? Bij StuntZolder kun je binnen 14 kalenderdagen vanuit Nederland een bestelling ruilen of retourneren. De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling zijn wel voor je eigen rekening. Produkten die geruild of geretourneerd worden, dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten. Zo niet, komt het artikel niet in aanmerking voor omruiling of retournatie.

Let op: een retour dient altijd eerst aangemeld te worden via de klantenservice. Vervolgens ontvang je onze retour informatie. Een retour wordt binnen 2 tot 3 werkdagen verwerkt.

Adres aanpassen

Wanneer je een Track & Trace code via de e-mail hebt ontvangen, is het pakket reeds verzonden en kunnen we het afleveradres niet meer wijzigen. Wanneer je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen, wordt het pakket niet opnieuw verstuurd. Het invullen van een verkeerd of onvolledig adres tijdens het plaatsen van de bestelling, waardoor een levering retour komt of zoek raakt is voor eigen risico. Check dus altijd voor het bevestigen van je bestelling de juiste adres gegevens.

Bestelling wijzigen

Zo lang de bestelling nog niet is verstuurd, is het geen probleem om de bestelling te wijzigen. Neem z.s.m contact op met de klantenservice en we voeren samen de wijzigingen door. Houd hierbij je ordernummer bij de hand.

Voorraad

Vrijwel alle artikelen op StuntZolder.nl zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je bestelde artikelen niet op voorraad zijn, dan ontvang je van ons een e-mail met de vermelding van de verwachte levertijd. Vind je de aangeven levertijd te lang, dan kun je altijd de gedane bestelling kosteloos annuleren of wijzigen.

Vragen

Voor vragen omtrent geplaatste bestellingen, kun je contact opnemen via [email protected] of via 06-45352187 (WhatsApp). Wij informeren je met alle plezier over de huidige status van je bestelling.