Bestuurbare RC Auto's

Ben je op zoek naar een goede bestuurbare auto? Bekijk ons complete assortiment rc auto’s en bestel eenvoudig online.

 

 

Enorm assortiment bestuurbare auto’s online

Een afstandbestuurbare auto is een speelgoed auto welke wordt aangedreven door een accu of door batterijen. De besturing vindt draadloos plaats met een meegeleverde losse afstandsbediening. Er is geen verbinding tussen de bestuurbare auto en de afstandsbediening door middel van een snoer. De verbinding komt onzichtbaar tot stand door een frequentie signaal tussen bediening en auto. Door deze draadloze connectie heeft een op afstand te besturen auto veel bewegingsvrijheid, doordat er bijvoorbeeld onder obstakels door kan worden gereden.

 

Bestuurbare auto kopen

In de wereld van bestuurbare voertuigen worden diverse termen nogal eens door elkaar gebruikt, maar betekenen hetzelfde. Zo wordt een radiografische auto vaak ook een RC auto genoemd. RC is niets meer dan een afkorting van Remote Control.

De afkorting RTR komt ook veelvuldig voor als je een bestuurbare auto gaat kopen. Dit betekent Ready to Run. Hiermee wordt bedoelt dat de auto volledig afgemonteerd inclusief afstandsbediening wordt geleverd. Alle bestuurbare wagens in ons assortiment zijn overigens Ready to Run auto’s. Het is slechts een kwestie van de accu of batterijen erin plaatsen en rijden maar.

 

Radiografische auto voor beginners

Een bestuurbare auto is er in alle soorten en maten. Dit speelgoed is geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren coureurs. Voor de onervaren chauffeurs is een off road rc auto veilig speelgoed om mee te beginnen. Een rc buggy, rc truggy of rc monstertruck is voorzien van grote wielen en stevige bumpers. Zodoende kunnen ze een tikje hebben. Voor gladde ondergronden is een luxe rc auto, afstandbestuurbare drift auto, Formule 1 radiografische auto of rc vrachtauto prima geschikt. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 auto’s.

 

Semi-professionele bestuurbare auto

Als je al wat handigheid hebt en wat meer uitdaging zoekt, is een RC auto uit het semi professionele segment een logische stap. Het verschil tussen een semi-pro auto en een beginners auto is uiteraard dat deze een stuk sneller gaan.

Echter het belangrijkste verschil is dat je door de regelbare stuurrichting en snelheid een stuk preciezer kunt manoeuvreren. Daarom zijn de professionele bestuurbare wagens geschikt voor het stevige bochtenwerk, driften en het springen van heuveltjes.

Naast de professionele elektro auto’s kun je ook nog gaan voor een RC nitro auto of RC benzine auto. Alleen geschikt voor echte petrolheads! Deze modellen vergen terugkerend afstelwerk, maar dat weegt niet op tegen de rijervaring en het fantastische geluid.