Elektrisch bestuurbare kinderauto

Min: €0 Max: €350

Ben je op zoek naar een elektrische kinderauto? Check ons gehele assortiment kinder accu auto's en bestel meteen online.

 


Pagina 1 van 3

Ruim aanbod kinderauto's online

Een elektrische kinderauto is een speelgoed voertuig welke kinderen tot 6 jaar zelfstandig kunnen besturen. Er zijn ook kinder accu auto's leverbaar met een afstandsbediening. Hiermee kan het kinder accuvoertuig op afstand worden bestuurd en zodoende kunnen ook hele jonge kinderen achter het stuur plaatsnemen. Papa of mama doet immers op gepaste afstand het stuurwerk en regelt de snelheid. Ook als de kleine in een later stadium zelfstandig kan rijden, kan er ten alle tijde gecorrigeerd worden met de afstandsbediening, mits je tenminste een afstand bestuurbare accu auto hebt aangeschaft. Of er een afstandsbediening bij een bepaald model zit, kun je altijd terugvinden in de detail omschrijving van het specifieke voertuig in onze webshop.

 

Kinderauto kopen

Accuvoertuigen voor kinderen zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud en met een gewicht tot maximaal 30 kilogram. Wannneer je een kinderauto gaat kopen en je kind is nog niet in staat om de kinder accu auto zelfstandig te besturen, koop dan altijd een kinderauto met afstandsbediening. Alle kindervoertuigen zijn uitgerust met een autogordel en de meeste bevatten ook leuke andere opties om de beleving zo realistisch mogelijk te maken. Denk aan functionerende koplampen, claxon, voetpedalen en een USB aansluiting om je eigen muziek te draaien in de accu auto. Verschillende type accu kinder auto's zijn er van alle populaire merken, waaronder Ferrari, Porsche, Audi, BMW en Mercedes. Deze zogenaamde licentie modellen zijn gebouwd met toestemming van het officiële automerk en zijn voorzien van alle originele logo's. Je hebt ook merkloze elektrische kinderauto's. Deze zijn veelal een stukje goedkoper, omdat ze gebaseerd zijn op de fantasie van de ontwerper.

 

Accu aangedreven kinderauto

Onze kindervoertuigen zijn allemaal uitgerust met een veilige en goedgekeurde 6 Volt of een 12 Volt accu. Welke accu er in een bepaalde speelgoed auto wordt geplaatst is afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de voort te bewegen auto. Een gemiddelde accu heeft een oplaadtijd van ongeveer 10 uur met de bijgeleverde acculader en dan kan er vorvolgens tot ongeveer 60 minuten met de elektrische kinderauto worden gereden. De maximum snelheid bedraagt zo'n 6 km per uur. De exacte rijtijd, snelheid en laadtijd is voor elke kinder accu auto net ietsje anders en deze informatie staat altijd in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Zorg wel dat je de accu's elke drie maanden aan de oplader legt, als de kinderauto niet wordt gebruikt. Haal de accu en eventuele batterijen er uit wanneer het voertuig langere tijd niet wordt gebruikt (winterdag). Dit houdt de accu's in goede conditie.

 

Levering kinder accu auto

De pakketbezorger levert het bestelde accuvoertuig in een grote doos. De auto is vanaf de fabrikant al gedeeltelijk gedemonteerd om hem verzendklaar te maken. Dit betekent dat je de bestelling als een bouwpakket thuis bezorgd krijgt. Dit moet je niet al te letterlijk nemen, de kinderauto is namelijk voor het overgrote gedeelte al afgemonteerd. In de meeste gevallen is het een kwestie van de accu aansluiten, de wielen monteren en stekkertjes vastklikken. Daarna kun je direct rijden! Een kinder accu auto heeft overigens een hekel aan vocht. Parkeer de auto binnen en laat de kinderauto niet in de regen staan. Zodoende heb je jarenlang speelplezier van de auto.