Traxxas introduceert nieuwe versie Bigfoot Nr. 1

Traxxas introduceert nieuwe versie Bigfoot Nr. 1

Traxxas brengt een nieuwe versie van de bestuurbare Bigfoot Nr. 1 op de markt. Deze Ready-to-Run uitvoering is gebaseerd op de originele Monster Truck van Traxxas.

Traxxas heeft zoveel mogelijk originele elementen van de truck in stand gehouden om hetzelfde nostalgische gevoel omhoog te brengen. De nieuwe Ready-to-Run versie is met recht een zeer smaakvolle reïncarnatie geworden met oog voor details. In tegenstelling tot het origineel is dit model direct klaar voor gebruikt. Er hoeft niets in elkaar gezet te worden. De truck is helemaal compleet en na het opladen van de accu kan er direct worden gereden.

 

De oudere jongeren onder ons weten dat de radiografisch bestuurbare Bigfoot legendarisch is. Deze replica is uiteraard weer volledig onder licentie van de Ford gemaakt, zodat alle details van de blauwe body exact zoals het origineel zijn. Van de kenmerkende Predator carburateurs die door de motorkap priemen tot aan de verchroomde gril aan toe. Met name de KC lampen op de bumper en de roll bar zijn een feest van herkenning. De nieuwe bestuurbare Monster Truck staat op het vertrouwde Stampede chassis van Traxxas.

 

De nieuwe Bigfoot heeft krachtige tweewiel-aandrijving en met zijn Titan 550 motor in staat om snelheden tot 50 km per uur te halen. Alle elektronica is waterdicht, zodat er probleemloos in de meest barre omstandigheden mee kan worden gereden. De stevige rubberen wielen in combinatie met ultra sterke schokbrekers en een extra dikke lexan kap, zorgen ervoor dat de Bigfoot Nr. 1 van Traxxas een tikje kan hebben.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.